Over negerzoenen, massageschapen en smurfen (18+)

Voor het eerst naar een upperdare party geweest. Een mens moet eens alles gedaan hebben in het leven, nietwaar?

Gezellig bij ons Krisje met allemaal madammen rond de tafel, gevuld met negerzoenen, nootjes en chocola. Kwestie van het verlangen onder controle te houden.

Ik moet zeggen: ik had van mezelf meer enthousiasme verwacht. Of minstens meer flauwe grapjes. Of wat gegiechel en onnozelheid… Maar de zeer technische uitleg maakte dat ik me bijna concentreerde zoals in de klas. Wat mij betreft: de lol van erotiek gaat eraf van zodra je met technische kunstels en uitleg begint.

Dus, Upperdare, een homeparty voor seksspeeltjes. Het is wat het is. We begonnen met een blauwe badlotion waar je geen smurf van werd, via de massageschapen naar de vibrators met de allergekste namen (en ik vroeg me natuurlijk af wie deze job doet, de namen verzinnen van vibrators, volgens mij zwaar overbetaald).

Gisterenmorgen dacht ik nog: hier ga ik een pikante blog van kunnen maken. Gisterenavond helemaal niet. En toen dacht ik: ondanks alle boekjes en zulke avonden, ondanks de niet-hoogstaande literatuur, regelmatig voorpaginanieuws over seks en de leugens over hoeveel-keer-per-week. Ondanks de prestatiedruk van de maatschappij om ook hier een norm te halen: ik kan er niks pikants van maken.

Dus, lieve lezer, ik ben waarschijnlijk een van de velen die weinig tot niets voelt bij die opgeklopte drang naar sex en erotiek en ook hiervoor niet kan doen alsof. En weet je: ook dat mag gewoon. Echt.

 

Liefs <3