Feedback van klanten en collega’s

Intuïtie

De intuïtieopleiding? Dat is de opleiding die mijn leven het meest veranderd heeft. In positieve zin. Ik pluk er nog elke dag de vruchten van – Isabelle

Ik doe nog altijd ongelooflijk veel met de technieken en de truukjes van de opleiding. Het bracht me veel dichter bij mezelf – Marijke

Wat een intensiteit ! Een concentraat van leven en groei ! – Marc

Ik heb haar lessen intuitië gevolgd en het heeft mij zoveel inzichten gegeven op zoveel vlakken, dat ik de volgende maanden nog wel zoet ben. Marijkes charisma reikt oneindig. Hoe ze te werk gaat in haar lessen is zo puur en authentiek, dat je er echt door geraakt wordt. Geen flauwe zweverij, maar daadwerkelijke feiten, waarmee je in het dagelijks leven mee aan de slag kunt. Marijke dwingt je met een zachte hand, een grappige lach en twee ondeugende ogen, naar de gemeden plekken en angsten in je eigen leven. Ze helpt je de essentie er van te bekijken, zorgt dat er emoties los komen en laat je dan weer je eigen ding ermee doen.  Gezien ik zelfstandig  van aard ben, werkt dit enorm voor mij. Haar woorden als ‘’ voelt es, schatteke’’ , klinken nu als een mantra in mijn hoofd, wanneer ik weer een beslissing moet nemen. – Yuk

Behalve de fantastische groep waar ik me enorm gesteund voelde, voelde ik ook eindelijk verbinding met mezelf en durf ik te benoemen wat voor mij klopt, dankjewel. Rosita

Ik ben zo blij dat ik mezelf deze cursus cadeau heb gedaan. Ik heb terug leren voelen en mijn genezing is in een stroomversnelling geraakt – Margo

Authentiek Leiderschap

Verschillende bedrijfsleiders, maar ook hun leidinggevenden, hebben na jouw training naar ons gebeld om te zeggen dat deze opleiding hun leven veranderd heeft en dat ze nu vol zelfvertrouwen aan de slag zijn. Dankjewel! Peggy 

Dankjewel, Marijke, altijd fijn om jou te kunnen inzetten bij onze klanten. Chantal, IN2Learning.

Dit is de eerste leiderschapstraining waar ik echt mee aan de slag kan… en ik heb er al vier gedaan. Natascha

Eindelijk iemand die weet hoe het op de vloer werkt en die mij kan helpen met de dingen waar ik vastloop. Fabris

Ik wil je langs deze weg nog even zeggen dat ik je dankbaar ben om wat jij mij kan aanreiken. Wordt gekoesterd – Marijke

Marijke laat je zonder omwegen beseffen dat intuïtief leven mogelijk is – ook voor jou. Voor meer rust en doelgericht leven.. zonder zweverige kunstenmakerij. Helder!! Bedankt, Marijke, het was zondermeer de moeite waard. Een aanrader!! – Lizette

‘WAUW !’ was the first thing that struck my mind when listening to her Seminar on ‘Authentic Leadership’. It’s clear that Marijke will go a long way is this field of expertise. Also her ability to motivate and energize is impressive. I can recommend her ‘with passion’ !  – Tom

Over de presentatie “Authentiek leiderschap”: 

P van Passie 
P van Peper 
P van Poeier 
P van Prachtig gedaan! 

De eerste 5 minuten een zuurstoftekort, annex hyperventilatie momentje 
maar dat maakte het authentiek en bijgevolg heel geloofwaardig! 
Bedankt voor de mooie avond. – Dirk

Marijke : een energieke, authentieke dame! Haar missie in oa. ingedommelde mensen wakker te schudden en aan te moedigen om het leven met passie te beleven, ook professioneel. De manier hoe ze dit uitdraagt is warm, overtuigend, aanmoedigend, dankbaar, moedig, inspirerend. Ik ben fan! – Rozemie

Marijke is iemand die gedreven is door passie en er via haar intuïtie steeds in slaagt om op de juiste momenten de juiste inspiratie te geven aan iedereen, of het nu collega’s of klanten zijn. Daarom kan ik alleen maar zeggen: Ga naar één van haar seminaries en andere activiteiten en je zal zien dat het de investering meer dan waard is! – Lode

Passioneel, aanstekelijk, open en met de vaste wil om de boodschap uit te dragen: mensen zijn het grootste kapitaal, iedere investering waard! Ik mocht een workshop bijwonen getuigend van de wil om kwaliteit uit te dragen. Het was een gewaardeerde beleving. Sjitterend! – Fred

Real Business dat is Marijke. Met zoveel passie, integriteit echte verbinding maken. Ze brengt elk woord bij de daad, organiseren zit in haar genen. Authentiek en zorgzaam waardevolle momenten creëren, als een echte LEIDER!! As Marijke iets organiseert, klopt het!! – Vicky

— 

Marijke is één en al passie en enthousiasme en zij weet dit op aanstekelijke wijze op anderen over te brengen. De wijze waarop zij professionals met elkaar verbindt, werkt inspirerend – Dimitri

Werken met een persoon als Marijke is een verademing. Trefwoorden die op haar van toepassing zijn, zijn empathie, maar ook doortastendheid. Duidelijke vraag en of probleemstellingen, oplossingsgericht. Daarnaast vooral een mensen-mens met oren en hart op de goede plaats – Gerard

Het is een gave om mensen zo aan te voelen zoals Marijke dat kan. Zij kan je dingen over jezelf vertellen die je zelf nog niet weet…  
Naast een ongelooflijke mensenkennis en inlevingsvermogen, heeft zij een hands-on mentaliteit, is ze zeer praktisch ingesteld en probleemoplossend. 
Heel detaillistisch waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. 
Haar mooiste eigenschap is dat zij de mensen rond haar de kans geeft – en hen aanmoedigt – om zichzelf te ontplooien – Tine